Design interior

Vrei să zugrăvești, dar nu ai hotărât ce culoare să aibă pereții? Lasă-te inspirat din tendințele acestui an, potrivite pentru toate stilurile și gusturile!

Negrul s-a întors și nu pleacă prea curând! -design interior

 

Fie că vorbim despre living, dormitor, baie sau bucătărie, negru este o culoare elegantă și îndrăzneață, care nu se va demoda niciodată. Este versatil și îți permite să decorezi restul camerei cum dorești, putând fi folosit indiferent de stilul locuinței.

 

Pereți în culoarea delicioasă a fructelor de pădure!

 

 

Zmeură, afine, mure, coacăze – toate aceste fructe au culori îndrăznețe, potrivite în special pentru camera de zi sau bucătărie. Se potrivesc în special persoanelor cu personalitate puternică, dar și celor care își doresc o atmosferă caldă, primitoare.

 

Nuanțe șterse de albastru și verde -design interior

 

Puțin mai sofisticate decât variantele pastelate, dar la fel de calme și liniștitoare, aceste nuanțe evocă natura. Le recomandăm în special în dormitor, dar se potrivesc foarte bine și în living sau bucătărie.

 

Gri echilibrat

 

La prima vedere griul poate părea banal și plictisitor, dar în realitate este o nuanță echilibrată, foarte versatilă, care îți va permite să alegi piese de mobilier și decorațiuni în orice culoare.

 

Vezi mai multe -design interior AICI 🙂

 

The Parkhouse Este Un Ansamblu Rezidential Exclusivist Format Din Apartamente Spatioase Si Luminoase Special Croite Pentru Stilul Tau De Viata

Apartamente si Penthouse-uri de calitate exceptionala, situate in centrul Bucurestiului

CONSTRUIT CU MARE ATENTIE LA DETALII SI CALITATE, THE PARKHOUSE ESTE SITUAT IN INIMA BUCURESTIULUI, APROAPE DE PARCUL CIRCULUI, O ZONA A CAPITALEI CARE A FOST MEREU ASOCIATA CU ELEGANTA, LINISTEA SI FRUMUSETEA.

TERMEN DE FINALIZARE: MARTIE 2019

HOME  

APARTAMENTE

BLOG

CONTACT

CONTACT INFO

CONTACTEAZA-NE!

Ne-ar plăcea să aflăm mai multe despre apartamentul pe care îl căutați!
E-mail: office@theparkhouse.ro

Phone: +40 756 192 115

Adresa: Str. Fibrei Nr. 18. Sector 2, Zona Barbu Vacarescu, Parcul Circului, Bucuresti